— Rulouri aplicate

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica,fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica.

Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata tesita la 45 grade,cu carcasa semi-rotunda sau tencuibile. In cazul rulourilor cu carcasa semi-rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic.

Avand un inalt grad de finisare, rulourile exterioare au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se, astfel, protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda. Rulourile exterioare din aluminiu pot fi simple sau cu plase antiinsecte incorporata. Motorizarea se executa doar pentru rulou, plasa fiind actionata manual.

 

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta. Rulourile ofera o izolare termica si fonica foarte buna, precum si o protectie sporita a locuintei clientilor dumneavoastra.

Rulou aplicat:

 Caseta este din aluminiu si are forma patrata tesita la 45ᵒ,semi-rotunda,

Aceste sisteme pot avea lamele de 39 mm 45mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica mm si pot fi prevazute cu plasa antiinsecte incorporata sau pot fi fara plasa.

Actionarea poate fi:- manuala (snur,panglica,arc,manivela)

                                 -electrica (la buton,telecomanda)

Plasa antiinsecte este de tip rulou, se actioneaza pe verticala manual, are la baza perii pentru inchidere ermetica si este prevazuta cu frana siliconica in varianta standard.

    – Culori standard: ALB,GRI ANTRACIT,MARO INCHIS,MARO

-Culori optionale: STEJAR AURIU,NUC,MAHON,WENGHE,GRI si alte culori din catalog,optional se pot vopsi in orice culoare RAL.Pentru acestea se percepe cost suplimentar.

 

Call Now

Open chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Powered by