— Pergole

O opțiune ideală pentru terase, restaurante sau piscine.

Un sistem versatil și multifuncțional, care poate fi asamblat pe orice tip de suprafață datorită simplității componentelor, care pot fi montate cu ușurință.

Pergola de grădină este proiectată pentru a crea un spațiu nou. Mobilă și funcțională, aceasta poate fi amplasată atât pe terasă, cât și în grădină, asigurând o protecție solară de până la 36mp și protecție împotriva ploii.

Aceasta poate fi realizată pe o structură de aluminiu sau adaptată la construcția existentă de fier sau de lemn, fiind potrivită pentru acoperirea teraselor și a spațiilor ample (6m x 6m dintr-o singură acționare).

Material: textil impregnat triplu-stratificat, hidrofobizat, rezistent la decolorare și murdărire.

Acoperiș: pânză acrilică.

Sistem de închidere: manual sau motorizat.

Pergolă Ballon

 

Un sistem de umbrire ideal ce se poate monta pe terase, Pergola Balloon se poate instala pe propriul schelet de aluminiu sau pe o pergolă de lemn deja existentă.

Materialul Pergolei oferă protecție UV și este impermeabil, ignifugat, disponibil într-o gamă vastă de culori.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatică  este prietenoasă cu mediul și adaptabilă unor contexte arhitecturale diverse, având calitatea și stilul specifice italienești.

Mulțumită sistemului de închidere-deschidere a paletelor din aluminiu care se pot roti la 140 de grade, veți putea să obțineți în mod natural intensitatea de lumină dorită.

Este soluția de umbrire ideală, perfect adaptată oricăror cerințe ale spațiului și destinată utilizării în spații publice sau private.

Pergolă retractabilă F 100

Sistem flexibil care se poate monta pe orice structură de metal sau lemn deja existentă.

Există două alternative de montaj pentru Sistemul de Pergolă Floper 100 – pe sistemul propriu de susținere sau pe o structură deja existentă – astfel încât acesta poate fi folosit pe orice design arhitectural exigent, fiind în acelaşi timp pe deplin protejat de soare şi de ploaie.

Dimensiunile pergolei pot ajunge până la 15m şi 10m, lungime care acoperă 150m2 dintr-o singură piesă!

Pergola Floper 100 cu streasina

Pergola Floper 100 cu streașină este un sistem realizat dintr-un profil de aluminiu 100x50mm și un motor wireless Somfy, fiind susținută pe o suprafață verticală care se încheie în coloane fixate la nivelul solului.

Pergola poate acoperi suprafețe de 15m, cu deschideri de 5m. În timpul ploilor, apa nu se scurge lângă pergolă, ci este condusă prin sistemul de scurgere – astfel asigurând o protecție completă a spațiului exterior. Pergola oferă protecție împotriva tuturor condițiilor climatice.

Call Now