Plasa de insecte

PLASA DE INSECTE TIP RULOU PLASA DE INSECTE PLISSE PLASA DE INSECTE CULISABILE

Cea mai eficienta si sanatoasa metoda de protejare impotriva insectelor. Plasele tantari sunt disponibile in 4 variante: sistem fix, orizontal,vertical sau culisabil.

Carcasa plaselor antiinsecte este din aluminiu, disponibila in culorile standard: alb si maro. Armatura plasei este din fibra de sticla. Plasele antiinsecte se monteaza pe tamplaria geamului sau in interiorul ruloului exterior si sunt disponibile intr-o varietate de culori (pentru a nu face discrepanta intre culoarea tamplariei si plasa). Modelele disponibile sunt: sistem fix, tip rulou orizontal,tip rulou vertical,plisse(acordeon),culisabil. 
Montajul plaselor de tantari se poate realiza cu banda autoadeziva sau cu holzsuruburi.

Avantajele folosirii plaselor anti insecte
Nevoia unui somn linistit este prioritara pentru caminul oricui. Folosirea plaselor antiinsecte rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor. Aerisirea locuintei dumneavoastra se va putea face pe toata durata zilei si a noptii, eliminandu-se riscul de a avea mici surprize. Datorita plaselor de tantari, nu va mai trebui sa renuntati la aerul proaspat din noptile calde ale verii, asigurandu-va tot confortul pentru un somn linistit.  Pe langa protectia eficienta pe care o asigura impotriva insectelor, acestea prezinta si o serie de alte avantaje precum:

  • permit aerisirea incaperii in orice moment al zilei cu un flux de aer in-out optim, actionand ca o bariera impotriva impuritatilor, prafului si a polenului;
  • asigura un aport optim de lumina naturala in camera si ofera o buna vizibilitate spre exterior, avand in acest sens o densitate optima a sitei;
  • sunt foarte rezistente in timp si sunt usor de instalat
  • se intretin usor si se actioneaza facil.

 

Call Now